fbpx

Citron og persille er den perfekte detox til nyrerne

Få planter er lige så udrensende som persille. Vi bruger det til at tilføje smag til mange opskrifter, men det har også medicinske egenskaber, som er utroligt effektive imod mange lidelser. Når persille kombineres med citronsaft, får vi en fantastisk kur til afgiftning af nyrerne. I denne artikel vil vi vise dig hvordan du kan bruge persille og citron som detox til nyrerne.

Derfor har du brug for at lave en detox til nyrerne

470

At gå på nyreudrensningskur er ikke noget, vi kun bør forsøge fra tid til anden – det er en vane, vi bør indarbejde i vores hverdag for at kunne få et bedre helbred generelt. Husk, at nyrernes opgave er at rense blodet og fjerne overskydende affald fra kroppen. Hvad sker der med os, hvis de ikke fungerer korrekt og for meget protein eller giftige materiale ophober sig i dem? Vores blod bliver tilstoppet med disse toksiner og gør os syge, hvilket manifesterer sig som kolik, nyresten eller andre sygdomme. Dette skal undgås. De følgende tips vil hjælpe dig med dette, så det er vigtigt at følge dem:

 • Drik masser af væske, og begræns forbruget af mejeriprodukter.
 • Reducer dit indtag af forarbejdede fødevarer.
 • Erstat animalsk protein med den vegetabilske slags.
 • Fjern salt og slik fra dine måltider, og undgå alkohol.

Hvordan kan du vide, hvornår det er tid til at lave detox til nyrerne?

Vær opmærksom på følgende af hensyn til dit helbred:

 • Hvordan ser din urin ud – især dens farve? Er den kaffe-farvet eller ligesom Cola? Dette er en klar indikation af, at du har et problem med nyrerne.
 • Anspændthed.
 • Rygsmerter, især lændesmerter.
 • Overdreven tørst.
 • En hyppig vandladningstrang men uden følelse af lettelse.
 • Hævede ankler eller endda hævelser omkring øjnene.
 • Uforklarlig udmattelse.

Husk, at disse symptomer kan være forårsaget af mange andre sygdomme eller tilstande, men hvis du oplever mere end to eller tre af ovenstående på samme tid, er det nok tid til at gå til din læge.

Hvordan kan du bruge persille og citron til at rense nyrerne?

1. Persille

 • Persille er en kraftig antioxidant: det hjælper med at regenerere celler og letter nyrefunktionen.
 • Det er rigt på mineraler, der hjælper nyrerne med at forblive stærke og fjerner giftstoffer og fedtstoffer fra dem.
 • Det indeholder beta-caroten, chlorofyl, og C-vitamin: ideelle til at bekæmpe infektioner, tumorer og naturligvis at til at styrke kroppens immunsystem.
 • Persille er et fantastisk diuretikum det hjælper kroppen fjerne væsker naturligt.
 • Det reducerer forhøjet blodtryk hvilket også forbedrer nyrernes sundhed.

2. Citron

Citronsaft er rigt på C-vitamin og B-vitamin. Begge disse bidrager til at styrke og pleje blodkarrene i nyrerne, er vigtige i kampen mod forhøjet blodtryk, og fremmer selvfølgelig også afgiftning. Citroner er forbløffende.

Citroner har et lavt natriumindhold men højt indhold af kalium, hvilket er helt ideelt for nyrerne. Faktisk anbefaler mange læger, at man erstatter salt med citronsaft.Det er simpelt og virkelig sundt!

Sådan udnyttes fordelene ved persille og citron som detox til nyrerne

Det er virkelig simpelt – i denne artikel giver vi dig en nem opskrift, som indeholder persille og citronsaft, og som din krop vil elske. Det er en god ide at indtage denne drik mindst to gange om ugen.

Hvordan laver man den?

Du skal bruge fem kviste persille. Vask dem først og kog dem derefter i en liter vand i en gryde. Tilsæt persillen til det kogende vand for at frigive plantens udrensende egenskaber.

Dette er en klassisk behandling, som du måske allerede har hørt om. Naturmedicin er normalt ganske effektivt takket være de terapeutiske fordele, som mange planter tilbyder. Når persille har været i kogende vand i et stykke tid, så tilsæt saften fra ​​en citron og voila! Du er færdig.

Og hvornår skal du så drikke den, spørger du? Opskriften bliver til omkring fire glas, så start med et glas om morgenen på tom mave. Drik endnu et efter din frokost, et midt på ​​eftermiddagen og et efter aftensmaden. Det vil forbedre din fordøjelse og selvfølgelig udrense dine nyrer.

Du kan gøre dette en eller to gange om ugen. Det kan være, at smagen er lidt for stærk for dig, men glem ikke, at denne opskrift indeholder en hel masse vitaminer, som vil give dig masser af energi og også hjælpe, hvis du lider af blodmangel,  Så hvorfor ikke starte i dag? Dine nyrer vil takke dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *