fbpx

Fordelene ved at drikke granatæble juice

Flere nylige undersøgelser har vist betydelige potentielle sundhedsmæssige fordele fra at drikke granatæble juice.

11 Sundhedsmæssige fordele af granatæble juice

1. Brystkræft
Undersøgelser i Israel viser, at granatæble juice ødelægger brystkræftceller mens raske celler alene. Det kan også forhindre brystcancerceller fra formning.

2.Lungekræft
Undersøgelser i mus viser, at granatæble juice kan hæmme udviklingen af lungekræft.

3. Det bremset væksten af prostatakræft hos mus.

4. Holder PSA niveauer Stald
I en undersøgelse af 50 mænd, der havde gennemgået behandling for prostatakræft, 8 granatæble juice om dagen holdt PSA niveauer stabil, hvilket reducerer behovet for yderligere behandling, såsom kemoterapi eller hormonbehandling.

5. Beskytter Neonatal Brain
Undersøgelser viser, at mødres forbrug af granatæble juice kan beskytte den neonatale hjerne mod skader efter skade.

6. Forebyggelse af slidgigt
Adskillige undersøgelser viser, at granatæble juice kan forhindre brusk forringelse.

7. Beskytter arterierne
Det forhindrer plak opbygning i arterierne, og kan vende tidligere plaque oprustning.

8. Alzheimers sygdom Forebyggelse
Det kan forhindre og forsinke Alzheimers sygdom. I en undersøgelse blev mus avlet til at udvikle Alzheimers sygdom givet granatæble juice. De akkumulerede betydeligt mindre amyloid plak end kontrol mus, og de udførte mentale opgaver bedre.

9. sænker kolesterol
Det sænker LDL (dårlig kolesterol) og hæver HDL (gode kolesterol).

10. Sænker blodtryk
En undersøgelse viste, at drikke 1,7 af granatæble juice om dagen sænkede det systoliske blodtryk med så meget som 5 procent.

11. Dental
Forskning tyder på, at drikke granatæble juice kan være en naturlig måde at forebygge plak.

Andre sundhedsmæssige fordele – Gran

“Granatæble er blevet udråbt som en superfruit grund af sine fantastiske sundhedsmæssige egenskaber. Dette skyldes, at Granatæbler er rige på kalium, folinsyre, Vitamin (rig på C-vitamin) og antioxidanter kaldet polyfenoler (nogle undersøgelser tyder på, at de indeholder 3 gange flere antioxidanter end rødvin eller grøn te).

Antioxidanter er kemiske stoffer, som hjælper i forebyggelsen af cellulær skade (siges at være en fælles vej for kræft, hjerteproblemer, aldring, og en lang række sygdomme), og er den vigtigste årsag til den store besættelse.

Megen forskning er blevet gjort for at vise, at Granatæbler kan være i stand til at reducere blodtryk, LDL-kolesterol opbygge og endda bremse prostatakræft.

100% ren granatæble juice

Der er tre henvisninger til Granatæble i Koranen under navnet Rumman (dens Koran navn).

“Vi frembringe grønne blad fra, som vi frembringe tykke klynger korn, og fra den dato palme, fra pollen deraf foråret vedhæng klaser, og (Vi bringer frem) haver druer og oliven og granatæble, ens og i modsætning til “. [Surah VI Vers 99]

“Hvori er frugt, dato palme og granatæble er det, de favoriserer af din Herre, at I fornægte?” [Surah LV, Vers 68]

Der er også en række af hadith “Granatæble

“Der er ikke et granatæble, som ikke har et pip fra en af granatæble af Garden (af Janna) i den.” [Abu Nu’aim]

“Granatæble og dens skorpe styrke fordøjelsen (maven).”
[Berettet Ali (radhiyallahu anhu), Abu Nuaim, Al-Jozi]

Et pip af Janna – Fordele ved granatæble juice

Nogle undersøgelser har også vurderet antioxidant karakter af granatæble saft og dens anvendelighed i bekæmpelsen af visse former for kræft.

Granatæble saft er tentativt vist sig at reducere forekomsten af brystkræft og hudkræft. Det er også blevet testet og har vist at bremse væksten af prostatakræft i mus.

En anden interessant undersøgelse har evalueret granatæble saft og slidgigt. Granatæble saft tendens til at fungere som en hæmmer af enzymer, der er ansvarlige for skadelige brusk.

Disse undersøgelser anvendte ekstrakt af granatæble direkte på beskadiget brusk. Mere forskning ville have til at undersøge en årsagssammenhæng mellem indtagelse af granatæble saft og reduktion i brusk forringelse.

Vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer i Granatæbler

Granatæble juice indeholder

Ligesom mange frugter, granatæble leverer en sund dosis af vitamin C. I modsætning til andre, det indeholder også vitamin B5, B9 og K. Kalium og zink øverst på listen over vitale mineraler, granatæbler og Granatæble juice

Granatæbler er en af de få frugter, hvis saft er lige så gavnligt som dets frugter og frø? Det er fordi skrællen, som du ikke kan spise, indeholder flest antioxidanter, og de bliver frigivet i overflod, når frugten er presset til presning af saft.
• de er en af de eneste frugter, der kan holde din hud ser ung og rynke gratis, hvis du spiser dem regelmæssigt? Hvem ønsker ikke at se yngre og nyde glat smuk hud, især i de gyldne år? Alle vil synes, du er ti år yngre end du virkelig er, og du behøver ikke at bekymre dig om at ty til usikre produkter for din hud.