skaldethed

En magisk opskrift til den hurtigste hårvækst! Du behøver kun 3 ingredienser!

 

Folk har altid forbundet hårtab og skaldethed i alderdommen. Det kunne have været sandt for mange år siden, men det er ikke længere tilfældet med denne livsstil, forurening, stress, mad og giftstoffer i vores moderne tid. Folk mister hår, selv i deres unge alder. Faktisk er nogle af de største bekymringer blandt folk i begge køn hårtab og skaldethed. Det påvirker vores niveau af selvtillid og vores egen positive opfattelse om, at vi selv tager et slag.

Vi forsøger alt, bare for at opnå vores gamle udseende, men uden succes. Vi har helt sikkert alle brugt kemiske baserede produkter til rådighed på markedet. I stedet for at give nogen langsigtet løsning, forårsager de kun mere skade. Hårtransplantation kan være en mulighed, men det er så dyrt, at de fleste af os ikke har råd til det. Vi præsenterer her et naturligt og simpelt middel til hårtab, og du vil helt sikkert ikke høre om det andre steder! Det er en meget effektiv og sikker behandling. Det bedste er, at ingredienserne der kræves for det, findes i dit køkken!

 

Ingredienser:

Der er kun 4 ingredienser inkluderet i denne opskrift:

2 spiseskefulde ricinusolie

1 æggeblomme

1 spiseskefuld honning

1 ingefær shampoo

 

Sørg for at blande alle ingredienserne i en skål. Bland dem godt og anvend dem først på dit hårs rødder først og derefter på hele dit hår. Lad denne blanding stå på dit hår i 2 til 4 timer. Sørg for, at du har på badedæksel for at forhindre, at den falder af.

 

Vask blandingen af dit hår med en ingefær shampoo. Det anbefales at du gør dette mindst i 2 gange om ugen og i 2 måneder, vil du begynde at bemærke, at dit hår er stoppet med at falde, og der er ny vækst.

 

Hvordan hjælper disse 3 ingredienser dig?

 

Deres fordele er følgende:

Æggeblomme

Den er fuld af proteiner, aminosyrer og alle de næringsstoffer, der er nødvendige for dit hår til at vokse hurtigere og sundere. Den biotin, der kan findes inden for æggeblommer er også gavnlig for fornyelse af dine follikler og rødder i dit hår.

 

Castor Oil

Castorolie er blevet brugt i tusinder af år netop til behandling af hårtab. Det har stærke antibakterielle og anti-svampe fordele. Det hjælper dig også med at bekæmpe infektioner i hovedbunden, skæl samt folliculitis. Ricinoleinsyre, der er til stede i ricinusolie, øger blodgennemstrømningen i vores hovedbund og yderligere forbedrer hårets genopbygning. Forskning viser, at ricinusolie er i stand til at forbedre vores hårvækst med maksimalt 5 gange.

 

Honning

Honning er en anden ingrediens med store anti-svampe og bakteriedræbende fordele. Denne stærke antioxidant er også den perfekte ingrediens til vores hårvækst. Faktisk har det også naturligt forekommende voks, der fungerer som det ideelle balsam til dit hår. Når du forbinder alle fordelene fra disse ingredienser sammen, er resultatet en hårvækstbehandling, som er uovertruffen i dens effektivitet. Du vil kunne komme tilbage længere og smukkere hår! Din selvtillid vil blive styrket også! Det er helt naturligt, og der er ingen grund til at bekymre sig om nogen bivirkninger. Faktisk har du kun mange positive sundhedsmæssige fordele!

 

Copyright © All Rights Reserved