Risiko

Hijama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad er Hijama ? :

 

Hijama er en proces, hvor beskidt blod, mislykket tunge metaller, toksiner og rester af lægemidler bliver taget ude ved at sætte kopper på ryggen , og skære 1mm snitter i huden.

 

Kort sagt det blod som bliver taget ud er det blod som lammer imumforsvaret og forårsage sygdomme i kroppen.

 

Når det beskidte blod bliver taget ud, så danner kroppen rent blod og imumforsvaret bliver stærkere . Det er ligesom, når vi får skiftet olien på bilen og den bliver nysynet.

 

Hver sygdomme har sine egne punkter som skal behandles, så det er meget vigtigt at man får det lavet hos en uddannet haccam og ikke en hvilken som helst person som ikke kender kroppen punkter.

 

Hijama er en behandling, som er smertefrit og uden tab af arbejdskraft anvendt til sygdomsforebyggelse og sund livsstil .

 

Det er sunnah at få det gjort 1 gang om året og på bestemte dage (17,19,21, efter hicr kalender), Hvis man er meget syg , så kan man får det gjort alle dage på måneden.

 

Hijama cupping er den mest effektive forebyggelse og behandling mod sygdomme.

 

Hijama kan ikke sammenlignes med at give normal blod på hospitalet, selfølgelig er det også sundt , men kan på ingen måder sammenlignes med hijama.

 

Det blod man får suget ud under hijama er beskidt blod som er under huden og som ikke bevæger sig godt og er skadeligt for kroppen og kan give sygdomme.

 

Hijama behandling er meget almindeligt i de arabiske lande, og er også populær i Kina, Indonesien, Malaysia, Tyskland og Canada.

Hijama er en af ​​de ældste og mest effektive metoder til at frigive giftstoffer og beskidt blod fra kroppens væv og organer og profet Muhammed (s.as) har stærkt opfordret muslimer i at få det lavet.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved