Patient infomation

Patient information

 

 

 

 

 

Hvad kan du forvente ?

 

Husk, at Hijama er en nem og meget effektiv måde at hjælpe din krop til at blive helbredt eller forhindre det i at blive blive syg og utilpas . Terapeuten vil vise dig en kop ( der er forskellige størrelser af kopper til rådighed , vil vi vælge en, der er passende for dig ), som vil blive placeret enten på det område / af smerte eller på bestemte punkter i din krop til at fremme heling eller afgiftning .

Vi bruger engangs kopper splinterny fra pakninger, efter at have brugt det på en patient smider vi det naturligvis ud . Vi bruger ikke glas kopper med ild (også kendt som brand cupping ), fordi No.1 ulykker kan ske, og vi ønsker ikke at ende med at brænde vores patienter No.2 glas kopper skal steriliseres meget godt med gode steriliserende værktøjer , så bare for at være på den sikre side , bruger vi ikke glas kopper . Alt hvad vi bruger, er helt ny fra flokken. Husk nedskæringer er meget lette ridser , og intet går ind som suge altid trækker ud , er det ikke en større operation , din hud filtre / bekæmper bakterier og andre patogener hver dag, så chancen for at blive alvorligt smittet er meget lav , især når de kombineres med sundhed og hygiejne standard procedure . Du vil gennemgå en eller flere af følgende behandlinger :

 

Tør Hijama : En eller flere kopper er placeret på kroppen med sug i op til en halv time.

Massage Hijama : Olie anvendes til at tillade bægeret at blive flyttet over kroppen med sugning.

Wet (blod ) Hijama : Dette er det samme som Dry Hijama kun med små ridser under koppen til at udtrække giftige blod. Dette er den mest effektive behandling .

 

 

Forberedning før og efter behandling

 

før :

 

Det bedste råd er at faste ; Men nogle mennesker er utilpas eller føler sig meget svag, når fastende . Det er bedre ikke at spise fast føde i mindst 2-3 timer før behandling, så kroppen ikke er besat med at fordøje maden og helst ikke sport 12 timer før. Det er bedst at spise sundt før og efter behandlingen. Det er tilladt at drikke vand ! Prøv at bringe en flaske vand / juice med dig.

 

 

efter :

 

Efter hijama session forsøgat hvile , som nogle mennesker føler sig meget træt og har brug for at slappe af eller sove. Andre føler energi , som de fysisk og psykisk føler sig udhvilet ; men ikke anstrenge dig , selv hvis du har lyst til dette. Må ikke undervurdere behandling og husk at respektere det faktum, at din krop har brug for hvile for at forny og reparere. Hold varmen ; tillad ikke de områder, der er blevet behandlet for at blive udsat for vind, vand eller kulde og helst ikke bad i de næste 24 timer. Prøv ikke at spise rødt kød og mejeriprodukter for de næste 24 timer. Dette skyldes, at disse elementer tage op 40% af kroppens energi til at fordøje , og der er behov for denne energi til at forynge din krop efter at have behandlingen.

 

 

Vigtig meddelelse :

 

Bemærk Hijama klinik Danmark er en privat praksis, og er ikke en tur i center eller koblet med nogen virksomhedsobligationer sundhedsorganisationer. Dette er et privat sted, hvor vi udfører en Sunnah behandling .

 

 

Påmindelse : Hvis du planlægger at gøre hijama på dit hoved skal du trimme eller barbere dit hår , før du kommer til hijama lokaler. Husk også hvis du sveder meget skal du have et brusebad , før de kom til hijama lokaler til sundheds-og hygiejniske grunde .

 

 

 

Ny tilbud , hvis du bestiller tid til 4 personer så får i alle 20% rabat

 

Hvis en person overtaler 5 personer til hijama og kommer med dem så kan han få 1 hijama behandling gratis :-) .

 

Eventuelle særlige medicin / sygdom / sundhedsrelaterede spørgsmål, kan du sende via e -mail eller få det skrevet ned, og det vil blive sendt til vores konsulenter fortroligt via e- mail. Du kan skrive spørgsmål som anonym , dog skal du huske at tilføje en gyldig e-mail -adresse med dit spørgsmål , så vi kan svare tilbage .

 

Hijama udenfor København :

Mobil booking er også muligt . Hvis du kan samle 10 personer , så kan vi også komme til jer i hele Danmark. Det kræver at i overfør penge til os før vi kommer derud.

Når transaktionen er gennemført bedes sende os modtagelse via e- mail , som vil have den Transaction ID for os let at spore betalingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved