Hijama fordele.

Hijama fordele

 

Fordele ved Hijama til kroppen Systems .

 

Hijama er Udskillelse af beskidt blod, med cupping teknik, som profeten Muhammed (saws) opfodrer stærkt.

 

Når affaldsstofferne bliver smidt ud af kroppen, så danner kroppen rent blod og imumforsvaret bliver stærkere . Det er ligesom, når vi får skiftet olien på bilen .

 

Der er utallige fordele ved Hijama .

 

 

 

 

Nervesystem.

 

Våd cupping terapi udvider og sender blodkar i ryggen, nakken og kraniet. Det fremmer fremragende blodgennemstrømning og iltning til disse områder. Det giver alle systemer i kroppen til at fungere effektivt, da hjernen er velnærede og frigive neurotransmittere normalt.

 

 

 

 

Immunesystem

Immun-Det øger hvide blodlegemer og øger immunsystemet. Det styrker modstandsdygtighed over for sygdomme og inflammation. Det beskytter mod patogener og dermed sygdom. Den lokaliserede "blå mærker" eller hudfarvning forårsaget af tør cupping aktiverer hvide blodlegemer og helbreder kroppen hurtigt og effektivt. Hijama forbedrer den generelle sundhed og gør en person stærk. Det er en forebyggende og helbredende

 

 

 

 

Kredsløbssygdomme-

Det fjerner giftige, stillestående blod og ændrer sure syret blod i til basisk eller neutral blod ved at producere flere hvide blodlegemer. Derfor renser det irritationsmomenter, som forårsager betændelse og smerte. Det letter den rigelige blodgennemstrømning gennem arterier og blodkar på grund af træk af lavtryk fra cupping. Så blod forbliver tynd og aktiv. Hvert organ i kroppen har brug for næring fra blodet til at opretholde sunde, normale funktioner. Passerer blodet i hele kroppen, nærende væv og styrke immunsystemet. Det er fremragende for højt blodtryk, diabetes, forhøjet kolesterol og andre koronare eller blod forhold.

 

 

 

 

Respiratorisk

-Den øgede blodgennemstrømning omkring hjertet, krop og lunger giver mulighed for alle kropsdele til at modtage ilt ordentligt. Vejrtrækning og lungesygdomme lempes som energi er flyttet rundt i kroppen, og der er frit flydende blod og Qi.

 

 

 

 

 

Endokrine-kirtler,

hypofyse, Pineal, thyroidea-, binyre, æggestokke og testikler normalt har tendens til at være ubalanceret og den vigtigste årsag til sygdom hos mennesker. Hijama revitaliserer og nærer disse med god blodgennemstrømning, ilt og Qi. Da disse er afbalanceret, vil patienten føle en generel følelse af velvære som disse kirtler styre vores hormoner, humør og så mange andre biologiske faktorer.

 

 

 

 

Lymfe

-Stillestående lymfe væske og blod cirkulerer og udvist ud af kroppen. Hele lymfedrænage systemet er i stand til at arbejde effektivt og skylle affaldstoffer og andre problematiske stoffer ud fra kroppen.

 

 

 

 

 

 

Urin systemet.

 

Urinbetændelse bliver udryddet på grund af Hijama styrke nyrer, blære og andre indre organer. Det renser alle bakterier fra interne systemer og afgifter kroppen.

 

 

 

 

 

Fordøjelsen

Stopper forstoppelse og balancer Irritabel tyktarm eller diarré. Renser fordøjelseskanalen og beskytter små og store tarme fra bakterier, syre og andre giftige stoffer. Normaliserer appetitten.

 

 

 

 

 

Muskler

Det udvider blodkarrene i muskelfibrene. Derfor bliver de afslappet, styrket og toner. Det lindrer spastiske muskelfibre eller frossen skulder. Den tørre og massage cupping er fremragende til afslapning og smertelindring.

 

 

 

 

 

Skelet

Hijama forbedrer tilstanden af ​​knoglerne og fjerner smertefulde sygdomme som gigt. hijama udtager det giftige blod som er årsag til betændelse i knæet, tæer, håndled, fingre og hofteled at nævne et par stykker. Det får fjernet alle ryg, hofte, nakke og skulder smerter og afslapper alle muskler, hvilket gør dem stærke og smidige.Således bliver personen i stand til at fast holde spinal ryghvirvler og skelet struktur oprejst og giver god støtte. Hijama genetablerer skelet og muskuløse krop at komme ud af dårlige vaner såsom dårlige arbejdsstillinger, ludende, gå i en unormal måde etc.

 

 

 

 

 

 

Dermatologisk

Huden er det største organ, der afgifter kroppen gennem sved og olier. Hvis det er hæmmet eller underernærede, vil det ikke fungere korrekt. Giftige stoffer bliver blokeret og forårsage irritationer såsom bumser, akne, udslæt, hudsygdomme og allergier. Det er fordi der er stagnerende Qi i kroppen og blod og ilt bliver ikke fordelt effektivt rundt i kroppen

 

 

 

 

Vægt

Hijama aktiverer god blodcirkulation og starter stofskiftet. Derfor brænder kroppen hurtigere fedt og producere energi. Dette gør dig sulten, så du spiser bedre og har regelmæssig afføring. Derfor slipper du for overvægt og væskeophobning.

 

 

 

 

 

Mental

følelsesmæssige / åndelig Fremmer afslapning og mindsker trykket i hovedet og hjernen som blod cirkulerer korrekt og ilter området.

 

 

 

 

 

Naturlig Afgiftning

Det frigiver toksiner, giftstoffer, pus, urinsyre, mælkesyre, væskeophobning og andre fremmede væske i kroppen. Stopper blod stasis og stagnation af tyk, usunde blod som træsko arterier.

 

 

 

 

Det kan potentielt forbygge og helbrede alle sygdomme, hvis personen spiser godt, dyrker sport , tænker positivt og beder sammen med regelmæssig Hijama Therapy. Det har umiddelbare resultater og langsigtede virkninger. Det er en effektiv form for smertelindring og styrker kroppen, toner musklerne og øger blodgennemstrømningen. Dette er en super stærk detox for kroppen og efterlader dig følelsen stærk og revitaliseret. Almindelige lidelser som let helbredes er;

 

· Generel smerter / skader

· Hovedpine og migræne

· Epilepsi & mange andre neurologiske lidelser

· gigt og andre fælles eller knogle problemer

· Trukket eller ømme muskler

· Højt blodtryk

· Højt kolesteroltal

· Diabetes

· Forstoppelse eller IBS

· Astma og andre luftvejssygdomme

· Hudlidelser

· allergier

· Strokes / lammelse / følelsesløshed

· Dårlig blodcirkulation

· Fedme

· Søvnløshed, angst og depression

· Menstruationskramper, PMS og andre OBGYN spørgsmål & Frugtbarhed

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved