affaldstoffer

 

 

Hvad er affaldsstoffer?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Affaldsstoffer er sådan set ”overskud” som cellerne ikke kan bruge, og spiser du for syredanennde mad, drikke og f.eks. er ryger, bliver cellerne påvirket heraf. Om dagen kan cellerne modtage det meste, men om natten udskiller cellerne det de ikke har brug for, dette kaldes for affaldsstoffer. Desuden bliver celler, der ikke fungerer længere, også udskilt, via immunforsvaret. De dårlige celler samt affaldsstofferne bliver ført ud af kroppen, via lymfen og over i blodet. Dernæst finder de vej op til leveren, for så at blive ”hældt” ud i galden, fra galden løber de over i fordøjelseskanalen, for at blive ført vider ud af dit system. Men har du en dårlig fordøjelse, bliver de ledt ud af kroppen, på en anden måde.

 

Leveren renser vores blod og ca. 70% af det blod som leveren renser, stammer fra tarmene. Har du en fordøjelse der ikke virker optimalt, bruges andre udveje, for at få affaldsstofferne ud, enten gennem lunger eller huden. Skal man rette op på et lunge- eller hudproblem, skal der altså arbejdes med fordøjelsen. Hvis du har lagt mærke til, at du især om morgenen skal ud og tisse, er det, fordi din krop har været på udrensningsarbejde om natten og er klar til at udskille urin, som er et affaldsstof. Her er det nyrerne og blæren, der er fokus for udskillelsen. Har du problemer med slim, hoste, astma, høfeber, øre og hals, er det højst sandsynligt at det er fordi dine lunger er fokus for udskillelse af affaldsstoffer. Hvis du har problemer med din hud, kan det skyldes at fokus for udskillelsen, det ses bl.a. gennem uren hud, bumser, acne, hududslæt, eksem, psoriasis m.m. Kroppen vælger, så længe den har energi nok, altid en vej ud for dine affaldsstoffer, det vil den gøre, så længe du ”giver den lov”. Det vil sige, at så længe du giver din krop de betingelser, der skal til, for at den kan få lov til at gøre sit arbejde.

 

Anvender du medicin, f.eks. hormoncreme til en eksem, så slår du faktisk bare sygdommen (symptomerne) ned. Du tror måske, at sygdommen er væk, men det er den ikke. Den er blot holdt nede af kemi. Sygdommen har du faktisk stadig i kroppen, og hvis du ikke ændrer livsstil og lever sundere, end du gør nu, vil den dukke op som en anden sygdom, det er blot et spørgsmål om tid. Eksem kan sagtens blive til astma, da kroppen så blot har valgt en anden ”udvej” til udskillelse af sygdom. Du kan sammenligne lidt med hovedpine. Har du hovedpine og tager en hovedpinetablet, har du så stadig hovedpine eller ej? Jo, du har faktisk stadig hovedpine, du kan bare ikke mærke det! Så når du anvender en hormoncreme til f.eks. eksem, har du så stadig eksem? Ja, det har du, men nu får den bare ikke lov til at komme frem, fordi hver gang den kommer frem til overfladen (huden), smører du creme på, så den ”forsvinder”. Men er den i virkeligheden forsvundet? Hvad tror du, der vil ske på længere sigt, hvis du til stadighed prøver at ”slå symptomerne ihjel”?

 

Her er hvad du selv kan gøre, fora t hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer og dermed får du mere energi og en bedre livskvalitet:

 

- Få udført hijama cupping hver 3.edje måned.

 

- Drikke masser af sund væske; du skal drikke 0,0333 l vand pr. kilo du vejer

 

- Spise mellem 600 – 900 g frisk grønt og frugt dagligt!

 

- Spis særligt grønne grønsager, så som broccoli, avocado, spinat, der er med til at rense cellerne, da de indeholder store mængder af klorofyl Maksimum kød fra firbenede dyr 2 gange om ugen (erstat med soya og bønner)

 

- Spise fisk et par gange om ugen Holde en vegetardag og en suppedag hvor kroppen ikke skal belastes så meget af at skulle fordøje tunge ting.

 

- Dyrk motion eller bevæg dig dagligt i mindst 45 minutter

 

- Sove godt uden afbrydelser

 

- Start dagen med et glas vand og bland 1tsk æbleeddike og 1 tsk honning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved