Black seed kapsler

Hijama

Enes bin malik (R.a) beretter:

Rasulullah (S.a) sagde” Uden tvivl det bedste i kan blive behandlet med er Hijamah (blod cupping).

Müslim 1577/62 ,saheeh bukhaaree 5371

Fortællinger for Black Seed (sort kommen) Nigella sativa.

 

Aisha (ra) sagde, at hun hørte Messenger (saaws) siger, "Denne sorte frø er en kur for alle sygdomme undtagen død." [Sahih al-Bukharee (5687)].

For tusinder af år har mennesker over hele verden erkendt de enorme helbredende egenskaber af denne legendariske Herb:. "Nigella Sativa eller Sort Seed"

 

En anden dyb opdagelse er, at ingredienserne (polyumættede fedtsyrer) af olie føre til øget produktion af messenger stof prostaglandin E1, et hormon-lignende stof, der fungerer som en almindelig regulator på flere kropsfunktioner såsom:

 

1.. Hjernens funktion

2.. Nervefunktion

3.. Sænke blodtrykket

4. Aktivering af immunsystemet.

 

Black Seed er rig på næringsværdi.

 

Monosaccharider (enkelt molekyle Sukker) i form af glukose, Rhamnose, xylose, og Arabinose findes i Black Seed.

 

Black Seed indeholder en ikke-stivelse Polysakkarid komponent, som er en nyttig kilde til kostfibre. Den er rig på fedtsyrer, især umættede og essentielle fedtsyrer (linolsyre og linolsyre). Essentielle fedtsyrer ikke kan fremstilles af kroppen alene, og derfor har vi erhverve disse fra fødevarer.

 

Femten aminosyrer udgør proteinindholdet i Black Seed, herunder otte af de ni essentielle aminosyrer. Essentielle aminosyrer kan ikke syntetiseres i vores krop i tilstrækkelige mængder og der er derfor behov fra vores kost.

 

Black Seed indeholder Arginin hvilket er afgørende for barnets vækst.

Kemisk analyse har yderligere afsløret, at Black Seed indeholder caroten, som omdannes i leveren til vitamin A, vitamin er kendt for sin anti-cancer aktivitet.

 

Dens næringsstoffer:

 

Black Seed er rig på næringsværdi. Det indeholder næsten 40% flygtige olier og 1.4% flygtige olier. Det indeholder også omkring femten aminosyrer, proteiner, calcium, jern, natrium og kalium. Blandt de mest effektive kompositioner er thymoquinone, dithymoquinone, thymohydroquinone og thymol. Magasinet Food Chemistry fundet Black Seed at være høj i proteiner, kulhydrater, essentielle fedtsyrer, vitamin A, B1, B2, C og niacin samt calcium, kalium og jern. Det er netop de næringsstoffer, at moderne videnskab har konstateret, at vi har mest mangel. Det giver også mange af de samme næringsstoffer, som FDA anbefaler at bidrage til at forebygge sygdom og bremse aldringsprocessen.

 

 

 

 

Hijama virker fantastisk ved sportskader.

 

Når man får en sportskade , så får man også generalt en stagnation i skadeområdet. Når der forkommer stagnation , så er det meget normalt at der også vil være smerter .

Hijama fjerner stagnation og sørg for at imumsystemet heler problemet hurtigt. De fleste tilfælde vil man kunne mærke en stor bedring efter første behandling.

Hijama er nok det bedste behandling til migræne.

 

Hijama forbygger og behandler migræne Ved at fjerne affaldstoffer i hovedet i akupunktur-punkterne og sørg for at blodcirkulationen bliver god igen .

 

 

Ryg og led smerter og gigt.

 

Hijama er rigtig godt mod ryg, skulder , nakke , led , og gigt smerter. Virker Allerede ved første behandling.

Copyright © All Rights Reserved