æbleeddike og honning

9 ting, der sker med din krop, hvis du starter dagen med at drikke et glas vand med 2 tsk æbleeddike og 1 tsk honning og 1 tsk sortkommen olie.

 

Det er ikke ligefrem en hemmelighed, at det er sundt at drikke masser af vand. Men du var muligvis ikke klar over, at det er ekstra vigtigt at begynde dagen med et glas vand med æbleeddike, sortkommen olie og honning. I mange dele af verden er det nærmest blevet en integreret del af kulturen at drikke et stort glas vand fra morgenstunden, eftersom det gør nogle helt fantastiske ting for din krop. Her nedenfor fortæller vi dig, hvorfor du bør drikke masser af vand fra morgenstunden.

 

•1. Afgifter kroppen

I løbet af natten afgifter din krop dine organer, og når kroppen indtager vand, begynder den en bevægelse i tarmene. Hvis du efterfølgende drikker vand på tom mave om morgenen, bliver de dårlige toksiner skyllet ud, hvilket giver kroppen en frisk start fra morgenstunden!

 

 

•2. Giver huden glans

Hvis man er dehydreret, kan det medføre, at man får rynker og forstørrede porer i huden. I en undersøgelse fandt man ud af, at 0,5 liter vand på tom mave øgede blodcirkulationen, hvilket dermed tilfører huden glans. Du er ikke længere dehydreret, hvilket giver huden elasticitet hele dagen lang.

 

 

•3. Bidrager til sundt vægttab

Hvis du har tom mave, påbegynder vandet fordøjelsesprocessen, hvilket hjælper dig med at føle dig mindre sulten i løbet af dagen. Vand fylder også mavesækken til en vis grad, så din trang til søde sager ligeledes formindskes, og du tager dermed ikke på!

 

 

•4. Skinnende og sundt hår

Ved at drikke vand fra morgenstunden giver man samtidig næring til håret, indefra og ud. Faktisk udgør vand næsten en fjerdedel af vægten af et menneskehår.

 

 

•5. Forhindrer nyresten og urinvejsinfektion

Hvis du drikker vand på tom mave, fjerner du syrerne i maven, som giver nyresten. Det samme gælder ved at forebygge eller lindre urinvejsinfektion – hvis du drikker masser af vand, spuler du de toksiner væk, der forårsager infektionen.

 

 

•6. Halsbrand

Når man drikker vand, skyller du den ætsende mavesyre ned, som har ophobet sig i halsen, hvilket giver en hurtig lindring på ens halsbrand. Mavesækkens slimhinder er ligeledes afhængig af, at man indtager rigeligt med vand, da slimhinderne har brug for vandet til at beskytte mod mavesyre.

 

•7. Forbedrer fordøjelsen

Undersøgelser viser, at fordøjelsen forbedres med mere end 20%, hvis man drikker vand på tom mave. Fibrene, hvis funktion netop er at forbedre fordøjelsen, har ligeledes brug for vand til at udføre deres arbejde så godt som muligt.

 

•8. Man undgår at blive forkølet

Slimhinderne i mund, hals og næse er forsynet med antistoffer, der bekæmper de vira, du indånder eller indtager via mad og drikke. Hvis du ikke indtager rigeligt med vækse, udtørrer slimhinderne og du bliver modtagelse for infektioner, som kan forårsage forkølelse, halsbetændelse og hoste.

 

•9. Din hjerne kommer i topform

En meget almindelig årsag til træthed er dehydrering. Dehydrering kan have en negativ betydning for din koncentrationsevne, koordinationsevne og reaktionstid. Hvis du føler dig sløv og ukoncentreret, så drik et glas vand – der er store chancer for at det hjælper.

 

Sådan gør du :

Mix 1 glas vand med:

1-2 tsk æbleeddike

1 tsk sortkommen olie

1 tsk honning

 

Drik denne blanding 30 minutter før morgenmad og den vil fjerne giftstoffer fra din krop og er også rigtig godt for din fordøjelse.

 

Vi blev overraskede over, at et enkelt glas vand om morgenen kan betyde så meget. Du må meget gerne dele disse oplysninger med dine venner, så vi alle bliver bedre til at drikke mere vand.

 

 

Copyright © All Rights Reserved